🐣 Åbent hele påsken efter aftale 🐥

Erhvervsleasing hos Jysk Bilimport

Hvad er erhvervsleasing?

Hos Jysk Bilimport ved vi, det kan være en forholdsvis kompliceret opgave at sætte sig ind i de forskellige leasingtyper. Vi vil her prøve at gøre dig klogere på, hvad erhvervsleasing er, hvem det henvender sig til, fordele og ulemper mv.

Erhvervsleasing er på mange områder én af de mest brugte former for flexleasing. Dette skyldes, at man dels finder fordele i selve beskatningen, såvel som ved den store fleksibilitet i leasingaftalen.

Ved erhvervsleasing er det dit firma eller arbejdsgiver, som betaler for samtlige udgifter til bilen. Bilen må så kun benyttes i arbejdsrelaterede situationer. Hvis bilen anvendes privat, er man skattepligtig. Bare én privat køretur kan betyde, at man er skattepligtig for en hel måned som følge af reglerne om fri bil til rådighed. Køreturen fra ens bopæl til arbejdspladsen bliver også betragtet som privat kørsel, hvorfor man eksempelvis bliver nødt til at tage sin private bil til og fra arbejde, for at undgå at være skattepligtig under en leasingperiode.

Selve beskatningsgrundlaget bliver bl.a. beregnet ud fra om bilen kører på benzin eller diesel, den enkelte bils alder, brændstofforbruget, marginalskatteprocenten mv.

Fordele ved erhvervsleasing

Der er mange fordele ved at benytte sig af erhvervsleasing, og derfor er det heller ikke så underligt at så mange vælger at benytte sig af denne leasingform.

Hvis du kører mange kilometer i din firmabil, så kan det være en rigtig god ordning for dig med erhvervsleasing, da vi hos Jysk Bilimport ingen kilometerbegrænsning har på leasingaftaler med erhvervsleasing.   

I stedet for at binde kapital i virksomhedens kørende vognpark, har du som ejer af virksomheden en kæmpe fordel ved erhvervsleasing, da du beholder likviditeten i din egen virksomhed, i stedet for at binde den til din vognpark.

Hvis du udelukkende anvender bilen til erhverv, får du selvfølgelig 100% momsfradrag af både leasingafgiften og driftsomkostningerne.     

Erhvervsleasing hos Jysk Bilimport

Hos Jysk Bilimport giver vi et grundigt indblik i de mange muligheder erhvervsleasing giver dig. Hvis du f.eks. har et ønske om at holde beskatningsgrundlaget på et minimum, så kan vi vise hvilke modeller der er fordelagtig for netop dig. Således kan vi sammen finde den løsning hvor du får mest for pengene, samtidig med at vi finder den bil, som passer allerbedst til dine behov. 

Kontakt os

Skriv eller ring på 72 56 10 00 hvis du har spørgsmål

Bestil en online fremvisning af bil

Personlige oplysninger
Tid og dato
Alternativ tid og dato
Besked

Fordele ved flexleasing

Flexleasing giver dig en lang række fordele, f.eks.

– Meget mindre kapitalbinding.

– Markant større muligheder når bilen skal sælges igen.

– Billigere forsikring fordi bilen ikke forsikres med afgift.

– Mulighed for både sommer- og vinterbil.

Vedligeholdelse af leasingbilen

Er leasingaftalen inklusiv serviceaftale?

Nej desværre, fordi de fleste af bilerne er ældre end 3 år. Derfor er det ikke længere muligt at inkludere en serviceaftale.

Men vi har selvfølgelig sikret os, at servicetjek er overholdt på de biler vi leverer.

Er leasingaftalen inklusiv vinterdæk?

Alle omkostninger til sommer- eller vinterdæk betaler du selv.

Men vi vil rigtig gerne hjælpe dig. Du er velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.

Tilbagelevering & gensalg

Hvad sker der efter aftalens udløb?

Når aftalen er udløbet, skal du indfri bilens restværdi. Det betyder at du skal afregne det aftalte beløb (restværdien) til leasingselskabet, hvorefter du selv ejer bilen.​

– Du kan vælge at betale den resterende afgift, der mangler at blive betalt på bilen (der gives fuld fradrag for den afgift der allerede er betalt i perioden).

– Du kan sælge bilen til en dansk forhandler eller tredje part uden afgift.

– Du kan sælge din bil til tredje part i hele Europa.

– Du kan stille den i carporten uden at betale afgift.

​Da bilen er uden registreringsafgift, er dine muligheder markant større end hvis du havde købt en bil med fuld afgift.

Forlængelse af leasingkontrakt

Hvordan forlænger jeg leasingaftalen?

Når din leasingaftale nærmer sig udløb, vil du automatisk blive kontaktet af os.

Hvis du forlænger leasingaftalen, vil dine månedlige ydelser altid blive lavere i en fremtidig aftale. 

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. 

Levering af biler hos jysk bilimport

Vi vil prøve at gøre leasing og levering enkelt for dig. ​

– Inden for 24 timer har du et privat-erhverv-leasing eller delleasing tilbud fra os
– ​Vi leverer bilen inden 10 dage efter din ordre.

​1.​ Du kontakter os og modtager et leasingtilbud​

Du har sikkert en idé om hvilken bil og model, som du kunne tænke dig. Finder du ikke netop din drømmebil her, så står vi altid klar til at hjælpe dig med at finde den til dig. Inden 24 timer fra du kontakter os får du et leasingtilbud.​

2. Du siger ja til tilbuddet.

Forhåbentligt lever leasingtilbuddet op til dine forventninger. Vi tager så efterfølgende rigtig gerne et personligt møde med dig, og går tilbud/betingelser igennem sammen. Såfremt du accepterer vilkårene i tilbuddet, fremsender vi efterfølgende en kontrakt til underskrift pr. mail.

Beregn byttepris

Book prøvetur